Movement Medicine: dansen

Je kan ook dansen in onze yogastudio! Een op het lichaam gerichte bewegingsmeditatie die je de mogelijkheid biedt om je hart, lichaam en geest meer in evenwicht te brengen.

“Dans met je hart en je voeten zullen volgen”

Movement Medicine is een op het lichaam gerichte bewegingsmeditatie die je de mogelijkheid biedt om je hart, lichaam en geest meer in evenwicht te brengen.

Het geeft je de kans om de danser in jezelf wakker te maken. Het volgen van die innerlijke beweging kan de ene keer bruisend en energiek zijn en soms rustig, gefocust of meestromend met de ander. Movement Medicine verleidt je om de beweging binnen in jezelf te volgen en te genieten van je eigen authentieke dans.

Movement Medicine combineert moderne en oude sjamanische wijsheid als ondersteuning om je eigen potentie te ontwikkelen.

Vaak zijn we door de druk van buitenaf gebonden aan tijdslimieten en denkwerk. Door Movement Medicine gaan we onze creatieve kracht terug aanboren en zoeken naar wie we werkelijk willen zijn. Het is een uitnodiging om te vertrouwen en te verwelkomen wat zich wil tonen in de dans en de wijsheid van je lichaam te laten spreken.

It’s all a dance!!

N
It’s all a dance!!
N
Genieten, loslaten
N
Innerlijke bewegingen
N
Bewegingsmeditatie
N
Hart, lichaam, geest
N
Vertrouwen, verwelkomen

Data:

–> Voorlopig even on hold, bij interesse stuur zeker een mailtje 🙂

Prijs:

20€ per sessie

Inschrijven

Schrijf je liever in via e-mail?  Of heb je een vraag in verband met deze lessen?  Stuur in dat geval gewoon een mailtje naar:

Uiteraard kan je me voor vragen of meer informatie ook steeds bellen: