Yogalessen zonder hangmat

Yogalessen zonder hangmat. Ook dit kan in onze yogastudio, The Yogafactory!

YOGA OP DE MAT

Ook ‘gewone’ yogalessen zonder hangmat kan je volgen bij Valavie! De lessen zijn een combinatie tussen yin en yang yoga en worden gegeven door Joëlle de Raymond.

In de Yang yogales op de mat ga je bewegen. Je komt in actie, versterkt je spieren en maakt je lichaam soepel. De flow van de yogahoudingen is traag zodat je de tijd hebt om de houding te doorvoelen. In de rustmomenten (en ook nog lang na de les) voel je het effect. Af en toe kan het uitdagend zijn. Ook ademhalingsoefeningen komen aan bod. Je eindigt de les met een zalige ontspanning.

In de Yin yogales op de mat ga je op zoek naar ontspanning. Je blijft een paar minuten in elke yogahouding. Daardoor werken ze in op je dieper gelegen weefsels. Je hebt de tijd om helemaal naar binnen te keren. Je doet de houdingen zittend of liggend. Ze worden aangepast aan de mogelijkheden van jouw lichaam op dat moment met behulp van blokken, kussens, bolsters, dekens en riemen. Ook ademhalingsoefeningen komen aan bod. Je eindigt de les met een zalige ontspanning.

N
Meer lenigheid
N
Vorm en versterk je lichaam
N
Houding & elegantie van ballet
N
Precisie van Pilates
N
Lenigheid en kracht van yoga
N
Conditie van een cardiotraining

Data:

De yogalessen op de mat zijn op

  • maandag om 19.15u – 20.15u: yin/yang yoga (elke week afwisselend)
  • donderdag om 9.30u: yin/yang yoga (elk week afwisselend)

–> yangyoga in pare weken, yinyoga in de onpare weken

Prijs:

 

  • 10 beurtenkaart (6 mnd geldig): 130€
  • 15 beurtenkaart (8 mnd geldig): 180€
  • losse les: 14€

Inschrijven

Schrijf je liever in via e-mail?  Of heb je een vraag in verband met deze lessen?  Stuur in dat geval gewoon een mailtje naar:

Uiteraard kan je me voor vragen of meer informatie ook steeds bellen: