Lessen zonder hangmat

Yogalessen en bodyworkouts zonder hangmat. Ook dit kan in onze yogastudio, The Yogafactory!

BARRE WORKOUT is een nieuwe manier van bewegen!!

Met als belofte meer lenigheid en langere spieren, is het geen verrassing dat Barre lessen steeds populairder worden. Maar laat je niet misleiden door de naam, deze workouts bestaan niet alleen uit balletoefeningen. Veel oefeningen zijn weliswaar gebaseerd op balletmoves, maar Barre is in principe een mix van pilates, yoga en ballet.

Vorm en versterk je lichaam met een elegante workout die de benen, bilspieren en corespieren aanpakt. Ontdek alle aspecten van een typische Barre Workout: Houding, elegantie van ballet – Precisie van Pilates – Lenigheid en kracht van yoga. Conditie van een cardiotraining.

Deze dansworkout is geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. En je hebt er geen balletachtergrond voor nodig! Naast het werken aan een fit lichaam, leer je een andere manier van bewegen: eleganter, vloeiender en met een betere houding als resultaat.

De gecombineerde elementen van de verschillende methoden in Barre fuseren tot een totale body workout die platte buik, gelifte billen, stevige dijen en armen oplevert terwijl het vet verbrandt (tot 500-600 calorieën per uur) en de gewrichten beschermt.

POP PILATES is dé nieuwste pilatestrend uit de VS

Pilates is een workoutmethode die de nadruk legt op diepe spieren, flexibiliteit, evenwicht, coördinatie en een goede houding. Pilates is een zachte discipline en wordt daarom vaak met yoga vergeleken. Het verenigt lichaam en geest en creëert een meer gestroomlijnd lichaam. POP Pilates is een unieke total body workout die pilates oefeningen combineert met POP muziek om je lichaam strakker en fitter te maken.

N
Meer lenigheid
N
Vorm en versterk je lichaam
N
Houding & elegantie van ballet
N
Precisie van Pilates
N
Lenigheid en kracht van yoga
N
Conditie van een cardiotraining

Data:

De lessen zonder hangmat zijn op

  • maandag om 19u: poppilates
  • dinsdag om 20.15u: yoga op de mat
  • woensdag om 19u: barre workout

Prijs:

Barre & Poppilates

  • 10 beurtenkaart (6mnd geldig): 110€
  • losse les/proefles: 12€

Yoga op de mat

  • 10 beurtenkaart (6 mnd geldig): 135€
  • 15 beurtenkaart (8 mnd geldig): 195€
  • losse les: 14€

Inschrijven

Schrijf je liever in via e-mail?  Of heb je een vraag in verband met deze lessen?  Stuur in dat geval gewoon een mailtje naar:

Uiteraard kan je me voor vragen of meer informatie ook steeds bellen: