Lessen zonder hangmat

Liever met de voeten stevig op de grond? Valavie geeft ook verschillende lessen zonder hangmat! Yoga op de mat & pilates/bodyworkout.

Ook dit kan in onze yogastudio, The Yogafactory!

YOGA OP DE MAT

* De yinyogalessen op de mat worden gegeven door Mieke op dinsdagavond. In deze lessen wordt – naast de houdingen en bewegingen – gebruikt gemaakt van tennisballen en zware yogagewichtskussens. 

Yinyoga werkt heel ontspannend en werkt op dieper gelegen weefsels, meridianen en organen. Door minutenlang (3 tot 5) in elke houding te blijven kan de houding heel diep werken en je lichaam tijd geven om los te laten en jezelf over te geven aan de zwaartekracht en de houding.  Je hebt de tijd om helemaal naar binnen te keren. De houding kan worden aangepast aan de mogelijkheden van jouw lichaam op dat moment met behulp van blokken, kussens, bolsters, dekens en riemen. Samen met het gebruik van tennisballen – die masserend werken – en de yogagewichtskussens – die je dieper doen zakken en kalmeren – krijgt je lichaam een zalig ontspannen energieboost. Heerlijk zen….. 

 

* De yangyoga lessen op de mat gegeven door Ine (maandagavond 19u) en Tania (zaterdagochtend 9.30u).

De Body & Mind Flow yogalessen van Ine gaan door in een reeks op maandagavond. Deze dynamische les combineert klassieke yogahoudingen met elementen van neuroyoga. Neuroyoga gebruikt de wetenschappelijke kennis van onze hersenen en zenuwstelsel om bewust en soepel te bewegen. Het is een krachtig hulpmiddel in onze reis naar meer balans, kracht en flexibiliteit. Naarmate de les vordert vloeien bewegingen steeds meer in elkaar tot een energieke flow. Deze les voelt als een vertrouwde vinyasa dans die elke week toch weer verrassend anders is.

Stap met Ine op je yogamat en ervaar de body & mind connectie.

De Slow Flow yogalessen van Tania gaan wekelijks door op zaterdagochtend. De meest ideale start om met een ontspannen opgeladen gevoel aan het weekend te beginnen. De les start met een ademhalingsoefening om te landen in je lichaam, gevolgd voor een actieve maar rustige flow, eindigend met een meditatie, bodyscan of yinyoga oefening en savasana.

Geniet van deze rustige vinyasa flow  met Tania.

N

Meer lenigheid & conditie

N

Sterker en strakker lichaam & langere spieren

N

Leer je grenzen kennen

N

Ervaar rust en diepe ontspanning

N

Me – time

N

Uit je hoofd, in je lichaam

Data:

Yoga op de mat

  • maandag om 19u – 20u (actieve yangyoga: reeks van 9 lessen: 15/1 – 29/1 – 26/2 – 11/3 – 25/3 – 22/4 – 6/5 – 3/6 – 17/6) –> VOORLOPIG NIET OPGESTART, MAIL BIJ INTERESSE
  • dinsdag om 20.20u – 21.20u (yinyoga: 2 wekelijks start op 16/1)
  • zaterdag om 9.30u – 10.30u (slow flow yoga: wekelijks) –> VOORLOPIG NIET OPGESTART, MAIL BIJ INTERESSE

Prijs:

YOGA OP DE MAT 

  • 10 beurtenkaart (6 mnd geldig): €140
  • losse les: €16

Inschrijven

Schrijf je liever in via e-mail?  Of heb je een vraag in verband met deze lessen?  Stuur in dat geval gewoon een mailtje naar:

Uiteraard kan je me voor vragen of meer informatie ook steeds bellen: