Klank & zang workshops

Wat:

Workshop, gegeven door Hilde Boone, rond klankschalen, instrumenten, eigen stemgeluid en samen zingen!

 

  1. Sound journey: jij hoeft helemaal niets te doen, ga lekker comfortabel liggen en sluit je ogen. Met de klankschalen, stem en andere akoestische instrumenten neem ik je mee op reis door de wondere wereld van klank. Elke cel in je lichaam voelt de trillingen, wat vast zit komt vrij, alles stroomt. Een fijne manier om het weekend af te ronden.

datum: zondag 22/11

 

  1. Ademspel en boventonen:  vanuit ontspanning en speelse oefeningen voor het lichaam en de adem laten we onze eigen authentieke klank ontstaan, je ontdekt je eigen stem, zonder oordeel laat je je klanken horen en stromen. Uit deze natuurlijke vorm van klank maken gaan we op zoek naar onze boventonen. Kom en ervaar deze ontspannen manier van zingen, ook het samen klinken is een diepgaande ervaring.

datum: zondag 6/12

 

  1. Mantra-zangcirkel: een kennismaking met de kracht en de vreugde van het samen-zingen, We zingen eenvoudige liedjes en mantra’s, er is geen ervaring of kennis nodig. 

datum: wordt nog ingevuld 🙂

Praktisch:

3 workshops op zondag: 14.30 u – 16u
Prijs per workshop: 20€

–> 50€ voor de 3 workshops samen

Wie:

Ik ben Hilde, ook bekend als Tilly van het Takketiele Huis.

13 jaar geleden ontdekte ik het boventoonzingen, een meditatieve manier van zingen en klank maken. Het zet je oren open voor de subtiele klanken en opent een weg naar bewustzijn, naar het ontwikkelen van je eigen stem als een weerspiegeling van wie je bent, het geeft je meer ruimte, zowel in je stem als in je leven.

Ondertussen zing ik al meer dan 10 jaar in een boventoonkoor, waarmee we af en toe ook optreden. Wekelijks begeleid ik een zangcirkel waarin we mantra’s en eenvoudige liederen zingen, maar af en toe ook improviseren en laten ontstaan.
De boventoonzang leidde mij naar een soundhealing opleiding. Sindsdien geef ik regelmatig een klankconcert, waarin ik gebruik maak van klankschalen, andere instrumenten en boventoonzingen en improvisaties. Ook individuele sessies zijn mogelijk. Klank is mijn bron van verbinding, heling, levensvreugde, inspiratie en creatie.

Ik organiseer ook klank- en creatieve meditaties, waarbij we gebruik maken van onze handen, ogen, oren, stem… om onze stille ruimte te vinden en ons innerlijk contact te versterken. Zo kan je ontspannen, je hoofd leeg maken en bewuster te worden.
Als keramist weet ik als geen ander hoe het werken met klei aardend en relaxerend werkt en je helemaal in je flow brengt. Je kan even alles loslaten, er is geen moeten, alles is mogelijk.

Verder heb ik de opleiding tot SAM coach gevolgd en ben ik ook herborist.

Inschrijven