Hangmatyoga Kids

Kinderen ontdekken de hangmat op hun eigen tempo en eigen manier.  Al vliegende en zwevend ontdekken ze de wereld en leren ze hun lichaam ‘upside down’ kennen!

 

Kinderen zijn de natuurlijke acrobaten, zonder nadenken vliegen ze ondersteboven, balanceren ze in de lucht, worden ze krachtiger en leren ze op hun eigen mogelijkheden te vertrouwen.

Vliegen, schommelen, spelen, lachen en relaxen… en de wereld zonder vrees UPSIDEDOWN. Zalig omdat het even allemaal niet moet in de yoga-les!  We lassen in elke les een heerlijk moment van rust in. We leren ademen met onze buik en zweven weg naar het land van onze dromen.

‘Een hangmatyoga les voor onze kids kan een ware ontlading zijn, even alle remmen los! Slingeren en hangen om alle stress en de ‘hoge latjes’ kwijt te geraken.’

De lesjes worden gegeven door topdocente Nina Bosch!

De lessen voor kleuters & kids zijn vanaf 3/4 jaar tem 10j.

Voor onze tieners tussen 10j en 15j hebben we uiteraard ook hangmatyogalesjes, waar het er allemaal een beetje ‘serieuzer’ aan toe gaat. Ze doen ‘echte’ oefeningen in de hangmat en leren hun eigen kunnen ontdekken en zelfvertrouwen opbouwen want de puberwereld is vaak een verwarrende, chaotische wereld. Ook hier komt jezelf mogen zijn en je lat laten zakken op de eerste plaats!

N
Eigen creativiteit
N
Vrijheid
N
Jezelf zijn
N
Ademhaling en ruimte
N
Zelfvertrouwen
N
Speelsheid

Data:

!!!!!!! Gezien de steeds en heel snelle veranderingen van de covid 19 maatregelen, kloppen deze data en agenda niet altijd. Gelieve rechtsreeks contact op te nemen via mail ivm de meest recente en huidig lopende afspraken en eventuele herplanning van deze data.

Lessenreeks januari / juni 2021: 13/1 – 27/1 – 10/2 – 24/2  – 10/3 – 24/3 – 21/4 – 5/5 – 19/5 – 2/6 – 23/6

  • 14.30u – 15.30u: kleuters en kids (4j – 9/10j): extra uurtje als 15.45u helemaal volzet is 😉 
  • 15.45u – 16.45u: kids (4j – 9/10j) 
  • 17u – 18u: tieners (10/11j – 15j): voorlopig mogen deze helaas nog niet opstarten

Prijs:

 Prijs voor de reeks van 11 hangmatlessen: 

  • Kleuters/kids: reeks 110€ / losse les: 12€
  • Tieners: losse les: 14€ (Voorlopig mogen deze helaas nog niet opstarten)

Inschrijven

Schrijf je liever in via e-mail?  Of heb je een vraag in verband met deze lessen?  Stuur in dat geval gewoon een mailtje naar:

Uiteraard kan je me voor vragen of meer informatie ook steeds bellen: