Hangmat en aromatherapie

Wat:

Essentiële oliën stimuleren het limbische stelsel, het deel van je hersenen dat is betrokken bij je geheugen, stemming, motivatie en gedrag. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de puurste essentiële oliën krachtige plantaardige geneesmiddelen zijn, die inzetbaar zijn voor allerlei emotionele welzijnsproblemen.

In deze workshop combineren we yoga met essentiële oliën. Deze natuurlijke producten worden al eeuwen gebruikt door mensen om het welzijn te bevorderen. Ze worden uit de bloemen en planten gewonnen in hun meest pure vorm en hebben tal van gezondheidsvoordelen.

Ze helpen ze onder andere onze geest ontspannen, versterken het immuunsysteem, versterken gewrichten, spieren en andere lichaamsprocessen. Daarom is yoga een extra aanvulling op deze voordelen. De zorgvuldig gekozen oliën worden in combinatie met yoga nog sterker.

Door te focussen op onze ademhaling worden de aromatische moleculen nog dieper ingeademd waardoor ze door ons zenuwstelsel hun werk kunnen doen in het lichaam. We gebruiken 5 olietjes die aromatisch, & topisch (op de huid) worden aangewend.

Deze workshop richt zich op een algemeen welzijn van geest en lichaam.
Deze workshop is geschikt voor iedereen (ervaring of geen ervaring).
Mocht je zwanger zijn of borstvoeding geven, gelieve dit op voorhand te melden aan de lesgever.

Docente Leen Bewaert geeft deze workshop.

Prijs:

25€ per sessie

Data:

▪ nieuwe data in het najaar volgen binnenkort

Plaatsen zijn beperkt dus schrijf je snel!

Inschrijven

Schrijf je liever in via e-mail?  Of heb je een vraag in verband met deze lessen?  Stuur in dat geval gewoon een mailtje naar:

Uiteraard kan je me voor vragen of meer informatie ook steeds bellen: