Personal training en massage

fitbaltrainingWat? Af en toe hebben we het nodig om ons lichaam eens de tijd te gunnen van 1 op 1.
Eén iemand die kijkt naar jouw lichaam, jouw noden.
 

Van ademrelaxatie, tot mindfulness, tot massage en drukpunten behandeling.
Of een hangmatsessie op maat voor jouw rug, knieën…
Of een meer diepgaande en intensieve behandeling van weefsels en gewrichten met Yinyoga.
Werken op basis van jouw klachten of vraag of gewoon ter ontspanning en training van jouw lichaam.
MIEKE VERCRUYSSE:
Ik heb een opleiding Shiatsumassage en shiatsu merediaanstudie gevolgd aan de shiatsu-academie van Dominique Respens. Ik ben daardoor gecertificeerde shiatsubehandelaar C1 waarbij ik diepe ontspannende en losmakende relax massage kan geven om je lichaam en geest in balans te brengen.
Shiatsubehandeling is een oosterse vorm van drukpuntmassage waarbij je liggende op een mat op de grond een behandeling krijgt op je kledij. De massage werkt heerlijk diep ontspannen en intens op alle lichaamsweefsels, gewrichten en energiebanen met als hoofdbedoeling een losmakend en relaxerend effect te bereiken.
Ontdek hoe je lichaam aanvoelt als het ontspannen is! Natural high 😉 
Het is een vorm van massage die heel mooi aansluit bij de hele yogafilosofie en mijn missie om de geest via het lichaam in balans te brengen én mijn opleiding als kinesist komt hierbij dan ook maximaal van pas.

Personal training: Gezien iedereen recht heeft op zijn eigen stukje ontspanning, loslaten en ontstressen, bied ik ook ‘welzijn’ op ieders maat aan in 1 op 1 sessies. Hierbij kunnen ontspanningstechnieken zoals yoga, meditatie, mindfulness en ademhalingsoefeningen en hangmatyogasessies gecombineerd worden afhankelijk van wat jouw lijfje en hoofd nodig heeft 😉 !

Prijzen massage:
1ste sessie 1,5u: intake + lichaamsmassage: 60€
2de sessie: 1u: 50€ (5 beurtenkaart: 225€)
Sessie massage rug/nek/hoofd: 35min (tot 40 min): 35€ (5 beurtenkaart: 150€)
Prijzen personal training:
Sessie 1,5u: 60€
Sessie 1u: 50€ (5 beurtenkaart: 225 €)

NANCY VERBEECK:

In onze huidige drukke samenleving waar er heel veel van ons verwacht wordt, kennen al velen van ons de deugddoende werking van een massage. Op mijn eerste reis in Thailand kwam ik in aanraking met Thaise yogamassage. In de Thaise cultuur is massage een alledaags fenomeen, het is gebruikelijk om wekelijks (of zelf meermaals per week) je lichaam te laten masseren. Dit doet wonderen met je lichaam en dat wil ik graag via mijn Thaise yogamassages doorgeven. De klant draagt losse kledij en wordt gemasseerd vanop een dikke mat die op de grond ligt.  Bij de massage werken we op de verschillende meridianen en nemen we blokkades weg zodat onze energie terug ten volle kan stromen.  Er wordt voornamelijk gewerkt met druktechnieken en het stretchen van de spieren waardoor de klant na de behandeling een zeer rustig en voldaan gevoel heeft.

Wie zich beter kan ontspannen bij een oliemassage helpen ik uiteraard ook graag verder, want iedereen is anders en ontspant zich op een andere manier. Warme olie en een rustgevend aroma kan er voor zorgen dat je alle spanning los laat. Net voor de massage bekijken we welk lichaamsdeel de meeste aandacht nodig heeft omdat zich daar de meeste spanning opgehoopt heeft. Druk, druk, druk, je kent het wel, het vergroot alleen maar de nood naar relax-, ontspannings- en ontstresstechnieken. Yoga oefeningen en massage kunnen je al een stuk op weg helpen maar soms is het nodig om de aandacht eens volledig op jezelf te richten in een 1 op 1 relatie.  Hier wil ik samen met jou op zoek gaan naar de beste manier voor jou lichaam om ontspanning en rust te vinden. We kijken samen naar zowel fysieke klachten, dat kunnen rug-, nek-, schouderklachten zijn, als de psychische klachten, vb. piekeren, niet kunnen loslaten, … en we zoeken naar een combinatie van technieken die jou verder kunnen helpen.  We kunnen een breed spectrum aan technieken toepassen: ademhalingsoefeningen, mindfulness, massage, yoga, …. Het is uiteindelijk  de bedoeling dat je zelf met de aangeleerde technieken ook thuis aan de slag kan, dat je energie terug stroomt en dat je zo tot jezelf kan komen.”