Hangmat pianoconcert

YINYOGA EN LIGCONCERT IN DE HANGMAT MET STEVEN VRANCKEN

Hartelijk welkom op het uniek hangmatten ligconcert in België! Wegens groot succes van dit evenement in 2017 en in 2018 herhalen we dit met heel veel plezier en enthousiasme!

De rustgevende pianomuziek van Steven Vrancken en de hangmat (yoga) ontmoeten elkaar live! Een unieke beleving in een vernieuwend concept in onze Yogafactory in Gent.

Meer info:
Tijdens het eerste uur krijg je een introductie in Voice Yoga, zoals ontwikkeld door Steven zelf. Zie Voice Yoga als een diepgaande, meditatieve ontdekkingstocht doorheen klanken, muziek en lichaamshoudingen die zijn aangepast aan deze yoga stijl. Voice Yoga is een krachtige én vooral zeer verruimende aanvulling bij jouw eigen meditatie- en yoga beoefening.

Vandaaruit neemt Mieke je, tijdens het 2de uur, mee in de hangmat voor Yinyoga. Het is een fantastische manier om tot een diepe ontspanning te komen én een leuke benadering om je lichaam verder te ontdekken. De lijst van voordelen bij hangmat Yinyoga is lang: verlaging stressniveau, verzachten van rugklachten, verhoging weerstand & flexibiliteit,…

“WE ALL HAVE WINGS, ALL WE HAVE TO DO IS LEARN TO FLY…”.

Tijdens het laatste uur laat je jezelf vervolgens dragen door én zweven in de hangmat… om lekker te balanceren tussen een steeds dieper wordende ontspanning en een mindful aandacht voor je lichaam tijdens deze muzikale reis.

Voor beide yoga stijlen, Voice Yoga en Yinyoga, is geen voorkennis verreist, je wordt op een rustige professionele manier in de oefeningen en houdingen begeleid, aangepast aan wat jouw stem en lichaam op dat moment nodig heeft.

Datum:  16/6/2019

Eerste sessie13.30u     Tweede sessie18.30u

Prijs: 65€ per sessie (60€ per sessie bij betaling vòòr 15 mei)

Meenemen: Losse gemakkelijke kledij! Water, thee en versnaperingen worden voorzien.

Inschrijven: info@valavie.be of 0476/26.85.71

 

The yogafactory heeft plaats voor 12 hangmatten/deelnemers!